System monitoring not working

System monitoring not working

Postby mrsoje » 17 Nov 2019, 12:35

After few months of using my box as ftp & torrent server permanently on line , I noticed that System monitoring is not working .
| +
SystemMonitor.png
SystemMonitor.png (29.41 KiB) Viewed 261 times

Reinstalled it few time didn't help ,did full mos reinstall still not working . I guess it could be a hardware problem . Any ideas ?
Player Egreat R200S
Firmware amps_r6_nogui with 3Dgui skin
mrsoje
 
Posts: 131
Joined: 19 Jul 2013, 19:47
Location: Србија

Re: System monitoring not working

Postby mrsoje » 17 Nov 2019, 12:52

System status while playing 4k youtube video
| +
SystemStatus.png
SystemStatus.png (59.27 KiB) Viewed 256 times
Player Egreat R200S
Firmware amps_r6_nogui with 3Dgui skin
mrsoje
 
Posts: 131
Joined: 19 Jul 2013, 19:47
Location: Србија

Re: System monitoring not working

Postby const » 17 Nov 2019, 15:29

Try to disable 'adblock' (or whatever you use) for this site. I've similar experience with 'ublock'.
ASUS O!Play (R1). AMP13, Vrtn.
const
 
Posts: 27
Joined: 01 Dec 2011, 22:06

Re: System monitoring not working

Postby mrsoje » 17 Nov 2019, 16:13

Bingo :D


Thanks . It was tracker block . Updated Opera recently and they added this new tracker block feature .

Fixed
Player Egreat R200S
Firmware amps_r6_nogui with 3Dgui skin
mrsoje
 
Posts: 131
Joined: 19 Jul 2013, 19:47
Location: Србија


Return to Other

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest